Regulament concurs #tedxbaneasa2023

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “tedxbaneasa2023

 

ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul “tedxbaneasa2023 este organizat de către echipa de organizare a evenimentului TEDxBaneasa.

Organizatorul va derula Concursul pe baza prezentului regulament oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare si care este obligatoriu pentru toti participantii.

Acest Regulament prezinta conditiile in care utilizatorii paginii de Facebook fb.com/tedxbaneasa pot castiga unul dintre premiile oferite in cadrul acestui concurs. Participarea la acest concurs inseamna aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestui regulament. Informatii suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail tedxbaneasa@gmail.com

Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe Home page tedxbaneasa.ro.

Concursul va putea fi întrerupt de către Organizator, oricând in timpul duratei de desfășurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Concursului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica Regulamentul, completarea si/ sau modificarea urmand a fi adusa/aduse la cunostinta publicului prin publicarea noului Regulament Home Page tedxbaneasa.ro, cu cel putin 24 de ore inainte ca modificarea să devină aplicabilă.

 1. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se va desfasura pe teritoriul Romaniei in perioada 18-23 iulie 2023 prin intermediul paginii de Facebook fb.com/tedxbaneasa.

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE LA CONCURS

Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice  care au implinit varsta de 18 ani, care prin intrarea in concurs accepta termenii si condițiile prezentului Regulament (denumite in continuare “Participanti”) si sunt interesate de câștigarea premiilor oferite costând in 2 invitatii la evenimentul TEDxBaneasa desfasurat in data de 7 octombrie, conform celor menționate in cadrul articolului 5 al prezentului Regulament.

Participarea la acest Concurs implica cunoașterea si acceptarea integrala si neechivoca a prezentului Regulament.

 1. MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la Concurs, Participanții trebuie sa intre pe pagina de Facebook fb.com/tedxbaneasa pe durata declarată a Concursului, si sa lase un comentariu la postarea pinned legata de concurs, prin care sa incerce sa ghiceasca tematica editiei cu nr 3 ce va avea loc pe data de 7 octombrie 2023 si sa dea un share postarii folosind tagul #tedxbaneasa2023

Participantul va fi declarat castigator doar daca indeplineste ambele conditii ale concursului: a lasat comment la postarea concursului si a dat share la pagina evenimentului printr-o postare publica, folosind #tedxbaneasa2023.

Participanților la Concurs nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte.

Organizatorul își rezerva dreptul de a descalifica/exclude din concurs comentariile transmise de Participanți care conțin injurii, un limbaj licențios sau obscen, incită la ură, violență sau la încălcarea legii sau bunelor moravuri sau au caracter defăimător.

Participantii inteleg ca transmiterea comentariilor este in totalitate responsabilitatea lor.

Se va lua in considerare doar un singur raspuns per participant.

 1. ACORDAREA PREMIILOR

Premiile oferite în cadrul Concursului, valoarea acestora si modalitatea de desemnare a câștigătorului sunt:

 • Premiul oferit consta in doua invitatii la evenimentul TEDxBaneasa din data de 7 octombrie. Premiul este oferit unui singur castigator.
 • Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin platforma random.org. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 24 iulie. Se va extrage un castigator si alti doi participanti, in eventualitatea in care castigatorul nu poate fi contactat.
 • După desemnare, se va proceda la validarea câștigătorului, prin verificarea îndeplinirii condițiilor de participare la Concurs.
 • Castigatorul va fi contactat pe Facebook, prin mesaj privat si totodata va fi anuntat in data de 24 iulie in comentarii la postarea referitoare la concurs.
 • Castigatorul are la dispozitie 24 de ore pentru a confirma prezenta la eveniment. In caz contrar invitatiilor vor fi atribuite urmatorului nume extras.

Premiul nu poate fi schimbate pentru contravaloarea lor in bani.

 1. INMANAREA PREMIILOR

Dupa validarea castigatorului, acestuia i se va solicita numele si prenumele celor doua persoane care vor participa la evenimentul TEDxBaneasa in data de 7 octombrie 2023. Cele doua persoane vor fi mentionate pe lista de invitati si asa se va realiza accesul la eveniment. Castigatorul nu va primi fizic sau online invitatie.

 1. CONFIDENTIALITATEA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1. Datele utilizate in prezentul concurs sunt cele facute publice de participanti pe pagina de Facebook unde este realizat concursul, mai exact numele si prenumele existente pe profilul de Facebook al participantilor. Acestea nu vor fi stocate sau prelucrate de catre organizatori.

 

 1. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

1) Organizatorul nu-si asuma nicio raspundere in urmatoarele situatii:

– din motive independente de vointa sa (de ex. intreruperea conexiunii, neapasarea butonului de transmitere, erori ale echipamentului, etc.), comentariile trimise de participant nu ajung la acesta;

– imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului (inclusiv cu privire la comunicarile electronice trimise catre participant in legatura cu participarea la concurs, care vor intra in spam/junk, participantului revenindu-i obligatia de a verifica toate sectiunile mesageriei Facebook);

– anumite persoane inscrise in concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la concurs,

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii confirmarii de primire a coletului nu vor fi luate in considere.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestui concurs, decizia Organizatorului este definitiva..

2) Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre Organizator si va intra in vigoare numai dupa publicarea pe Home Page tedxbaneasa.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *