Olivia Vereha

Cu experiență în comunicare și user experience design, Olivia își dedică timpul, încă din 2016, coordonării echipei care se ocupă de produs la Code for Romania. Este pasionată de tehnologie și de modalitățile în care soluțiile digitale pot îmbunătăți viața de zi cu zi. 

Obiectivul Oliviei este de a înțelege în profunzime interacțiunile umane în peisajul digital. Având ca puncte de concentrare utilitatea, rezolvarea de probleme, eficiența și simplificarea, de la mare la mic, de la haos la funcțional, cea mai mare provocare a Oliviei este să aducă soluții optime pentru diferite probleme întâlnite în diferite zone de serviciu public.

Olivia va susține discursul la TEDxBăneasa în limba engleza.

 ——

Holding a background in communication and user experience design, Olivia dedicates her time since 2016 to coordinating the product team at Code for Romania. Having a passion for technology and the ways in which digital solutions can shape and better everyday life, 

Olivia’s objective is to profoundly understand human interaction in the digital landscape. With a strong focus on usability, problem solving, efficiency and simplification, from large to small, from chaos to functional, her biggest challenge is to bring the optimal solutions to problems in all public service areas.

Olivia will be holding her speech at TEDxBăneasa in English.