Lucian Negoiță

Pentru dr. Lucian Negoiță, un accident și utilizarea scaunului rulant au însemnat șansa de a descoperi că resursele de care avem nevoie sunt în noi.

Primul psihoterapeut cu dizabilitate motorie acreditat de Colegiul psihologilor, cu multiple formări în țară și în străinătate, printre care psihoterapii cognitiv-comportamentale, hipnoză, psihoterapii sistemice pentru cuplu și familii, dr. Lucian Negoiță și-a făcut o misiune din a contribui la vindecarea emoțională a celor care trec prin traume.

Este profesor asociat al Universităților Ovidius din Constanța, Alexandru Ioan Cuza din Iași și al Universității Spiru Haret din București, fondatorul Emotion Center – clinică de psihoterapie și dezvoltare personală, al platformei de psihoeducație și dezvoltare personală HepicHub și al Centrului de Practică în Mindfulness.

A creat primul și cel mai performant mentorat în psihoterapie din România, precum și Școala de Vară Introducere în Psihoterapie, unde deschide cunoștințele din cabinet către publicul larg.

În cei peste 15 ani de practică, a însoțit peste 5.000 de persoane pe drumul schimbării și evoluției personale.