Ioana Dumitrache

Antreprenoare, blogger și susținătoare a femeilor în călătoria spre acceptare și iubire sine. A început să scrie pe blog în 2011 despre subiectele care o pasionau la momentul acela din domeniul frumuseții și încă din primul an de blogging și-a dat seama că asta vrea să facă în continuare, așa că trebuie să găsească o modalitatea de a-și transforma pasiunea în job. Și a reușit în doar un an să obțină primul proiect plătit pe blog, devenind primul beauty blogger remunerat din România. Nu doar că a deschis un nou drum, dar și-a ajutat colegele din comunitatea de beauty blogging să-și construiască un rate card și le-a ajutat în negocierile cu agențiile. 

Spune despre ea că unul dintre marile ei talente este să-și transforme pasiunile în job și se bucură că de-a lungul anilor și-a dat voie să meargă în direcțiile lor. S-a specializat ca make-up artist profesionist educând un talent nativ care se manifesta prin pictură și a reușit să profeseze mulți ani, apoi a fost atrasă de social media și și-a construit niște comunități solide pe Facebook și Instagram, a fost atrasă de video și a pornit un canal de YouTube unde se filma și își edita singură videoclipurile. 

Simte că s-a reinventat de foarte multe ori în decursul a aproape 12 ani și se mândrește că mereu s-a dus în direcția în care a condus-o sufletul ei. De doi ani de zile, chiar în pandemie, și-a lansat propriul brand de haine cu măsuri de la 36 la 54 pentru că toate femeile merită să se îmbrace frumos indiferent de siluetă. Cel mai mult îi place să scrie, să creeze haine și să ajute și să susțină femeile să se, descopere, să se exprime autentic și să se iubească mai mult. Oamenii din jur îi spun mereu că e o curajoasă și că a riscat mult, dar ea simte că cea mai sigură rețetă pentru a câștiga un pariu este să îți urmezi inima pentru că ea te pune pe drumul tău și îți arată care era menirea ta în viață. 

Motivația ei este amintirea bunicii sale, născută fără drept de vot. Ea crede că istoria nu trebuie uitată niciodată.

Viziunea ei despre lume este egalitatea și echitatea pentru toată lumea și dacă ceea ce se întâmplă la nivel internațional acum ne învață ceva este că nu trebuie să renunți niciodată la vigilență atunci când vorbim despre libertăți și drepturi fundamentale.