Cosmin Dominte

Cosmin Dominte este un artist multi fațetat. Este actor, muzician și campion național slam poetry.
 
A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București (UNATC). Munca lui în domeniul actoriei se întinde de la piese de teatru independente și producții la cele mai mari teatre din țară, precum Teatrul Național București sau Teatrul L.S. Bulandra, pâna la filme seriale și filme de lung metraj, inclusiv producții internaționale și de Hollywood.
 
În lumea muzicii i se mai spune și JAZZ 8 și este unul dintre membrii fondatori ai label-ului independent SickSound Crew și membru fondator al trupei The Bridge Committee.
 
Când vine vorba despre poezie este primul ambasador al spoken word-ului din România. După ce a câștigat campionatul național de slam poetry în 2013 și apoi a reprezentat România, în același an, la campionatul mondial din Paris, unde și-a adjudecat un loc în top 10 mondial, a dezvoltat alături de ziarul Gândul primul serial slam poetry devenit viral, numit #GÂNDURI, apoi seria “Din Vorbe Îți Deschidem Ochii” pe Smart Radio iar actualmente vine cu rimele, în fiecare vineri dimineață, în matinalul de la Kiss FM.