Andrada Vincze

ANdrada Vincze este doctor în psihologie și specialist în psihologie sportivă aplicată. Ea lucrează cu sportivi, antrenori și părinți în diferite formate. O categorie importantă din clienții săi o constituie sportivii de performanță de toate vârstele, incluzând un număr substanțial desportivi din loturile olimpice sau din primele ligi din întreaga Europă.
De asemenea, între 2017 și 2018 a fost psihologul Echipei Naționale de Fotbal – Tineret a României.
Andrada este și fondator la Happy Champions (https://happy-champions.com/ro) o platformă prin care livrează ateliere părinților sportivilor pentru a facilita performanța și bunăstarea sportivilor.

Andrada a fost o sportivă de performanță și membră a echipei naționale de tenis de masă în anii ei de juniori. Ulterior, a obținut o dublă diplomă de licență, în educație fizică și sport și în psihologie. Îmbinare acestor două domenii este ceea ce-i aduce multă bucurie.
Ceea ce iubește în slujba ei sunt schimbările pozitive mici, dar vizibile; lucrurile mărunte pe care ieri nu le-au stăpânit oamenii cu care lucrează, dar care acum sunt la locul lor. Ea îmbină munca sa practică cu cercetarea pentru a realiza cele mai eficiente intervenții.