Anca Tătaru

Anca Tătaru este un veșnic entuziast voluntar pentru diverse cauze în care cineva crede cu ardoare. Este doar unul dintre reprezentanţii iniţiativei civice “Capace cu suflet”, un proiect grăitor despre ceea ce înseamnă forţa lui împreună.

A absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, dar soarta a purtat-o într-o altă direcţie profesională astfel că din 2005 lucrează în domeniul financiar bancar.

O experienţă în Elveţia a transformat-o într-un entuziast precoce al protejării mediului, reciclării şi al reducerii consumului încă din anul 2000. Cum abordarea asta nu descrie cel mai atrăgător invitat la petreceri barbeque cu veselă şi tăcâmuri de unică folosinţă, a avut timp să se implice în foarte multe activităţi de voluntariat, cam orice i-a ieşit în cale, de la împăduriri, colectat diverse obiecte pentru donaţii dedicate persoanelor din categorii vulnerabile, până la mers 1.000.000 paşi într-o lună pentru susţinerea unei cauze umanitare, fostering animale până la adopţie, acţiuni de curăţare a gunoaielor din natură sau plogging.