Alina Anghel & Rodica Obancea

ALINA:

Fondator al uneia dintre primele agenții media de pe piața reputației de angajator din România și apoi a încă unei agenții de strategie de brand; creatoare a 2 comunități profesionale; fondator al primului manifest social de anvergură națională împotriva discriminării de vârstă în procesul de angajare din România.

Din 2008 a construit proiecte și echipe inovatoare, oferind către peste 200 de corporații din 20 de industrii resursele necesare pentru creșterea reputației afacerii și a celei de angajator, prin campanii interne și externe de experiență de brand. Pasionată de mecanismele funcționalității și de creșterea durabilă în organizații, consideră pragmatismul, cercetarea, datele concrete și încrederea în oameni drept baza oricărei strategii de succes. Ea vă va spune, chiar și după mai bine de un deceniu, că încă se vede ca un profesionist de marketing și vânzări, care a avut norocul să creeze o mulțime de proiecte cu o mulțime de profesioniști și oameni extraordinardinari.

RODICA:

Are o viață profesională de peste 20 de ani dedicată dezvoltării organizaționale, învățarii personale și colective. Crede în impactul pozitiv pe care îl poate avea munca în echipă în a crea valoare, bunăstare pentru toți cei implicați și reziliență, atat în mediile profesionale cat și în cele personale. Și-a început cariera în învățămant, apoi a mers către mediul corporatist  în aria de resurse umane și,  începand cu anul 2007 activează ca și coach profesionist pentru lideri și echipe de leadership și antreprenor în serie, din 2016.

A creat organizații și comunități precum GreatHRs – incubator de proiecte cu impact în piața muncii, Angajez 45+ singura campanie socială de comunicare la nivel național, care adresează combaterea crizei forței de muncă prin promovarea incluziunii și eliminarea criteriului de vârstă din procesul de selecție și recrutare, Viitorul Meu – magazin online dedicat soluțiilor viabile în managementul carierei, Performant Company – companie dedicată performanței organizaționale sustenabile, Liderologia – platformă de resurse și inspirație în leadership ce se adresează comunității de lideri din Romania.